Veelgestelde vragen

Saturday Night Fever XXL 2017 Dress to Glitter Groningen

Algemeen

Wat is de dresscode van Saturday Night Fever XXL 2017 ?
Dit jaar staat Saturday Night Fever XXL geheel in het teken van glitter! Maak het zo wild als jij je kunt bedenken. Ben je nog op zoek naar een toffe outfit? Ga langs Mulder Feestartikelen in Groningen (Gedempte Zuiderdiep 47) of check eerst de website.

Hoe laat begint en eindigt Saturday Night Fever XXL?
Vanaf 22:00 uur start de beleving en gaan de deuren van de zaal open. Wees op tijd om niets te missen van de speciale openingsact! Het evenement eindigt om 04.00 uur.

Geldt er een leeftijdsgrens voor Saturday Night Fever XXL? 
Ja. Saturday Night Fever XXL is alleen toegankelijk voor 18 jaar en ouder.

Tickets

Wat kost een ticket voor Saturday Night Fever XXL 2017?
Er zijn verschillende tickets te koop voor Saturday Night Fever XXL. Namelijk Regular, XL, XXL en groepstickets. Meer info en prijzen vind je op onze ticketpagina.

Wat kost een ticket aan de deur voor Saturday Night Fever XXL 2017?
Heb je nog geen ticket en koop je deze aan de deur? Dan betaal je 27,50 euro.

Hoe bestel ik tickets voor Saturday Night Fever XXL 2017?
Kies in het menu voor Tickets, hier kun je keuze maken uit een Regular, XL of XXL ticket. Nadat je je gegevens hebt ingevuld en de betaling is afgerond ontvang je jouw tickets per e-mail.

Kan ik ook tickets kopen via andere kanalen?
Wij raden af tickets te kopen via niet-gecertificeerde aanbieders, omdat er geen enkele garantie gegeven kan worden over de echtheid van deze kaarten. Voorkom teleurstelling en bestel je kaarten alleen op een verantwoorde manier. Twijfel je of jouw aanbieder is een gecertificeerde aanbieder is? Neem dan contact op.

Ik heb tickets gekocht en wil deze graag ruilen of retourneren, kan dat?
Helaas kan je je gekochte tickets niet ruilen of retourneren.

Groepen

Ik ben met een grote groep, kan hiervoor iets speciaals georganiseerd worden?
Naast de regular groepstickets (10 tickets voor de prijs van 9) kun je de avond ook extra speciaal maken en XL of XXL tickets bestellen. Zo krijg je toegang tot de exclusieve SNF XXL area. Hier wordt onder andere gezorgd voor luxe warme en koude hapjes en jullie krijgen bij binnenkomst consumptiemunten. Zo ben je er helemaal klaar voor! Neem voor overige mogelijkheden contact op.

Consumpties

Hoe betaal ik mijn consumpties?
Consumpties worden door middel van munten betaald. Deze munten zijn bij de entree van de zaal te koop met PIN of contant geld.Ik heb nog consumptiemunten van vorig jaar, zijn deze nog geldig? Helaas zijn consumptiemunten van vorige jaargangen of andere partijen in de MartiniPlaza niet geldig.

Wat kost een consumptie tijdens Saturday Night Fever XXL? 
De prijs van een consumptie(munt) is 2,50 euro.

Media

Mag ik tijdens de show foto’s maken?
Natuurlijk mag dat! Met een beetje geluk weet je nog een leuke selfie te maken met een van de artiesten of acts. Het is echter niet toegestaan om professionele foto-, film-, en opnameapparatuur mee te nemen naar Saturday Night Fever XXL 2017. ‘Gewone’ kleine camera’s evenals mobiele telefoons met camera kun je natuurlijk meenemen. Het gebruiken van video- en/of fotomateriaal voor commerciële doeleinden is niet toegestaan.

Bereikbaarheid

Hoe kom ik met de auto bij MartiniPlaza?
MartiniPlaza is gunstig gelegen aan de autosnelweg A7 (Amsterdam/Drachten, Hoogezand/Duitsland) nabij de kruising met de A28 (Assen/Zwolle).

Waar kan ik mijn auto parkeren?
In de nabije omgeving van MartiniPlaza zijn 1500 (deels betaalde) parkeerplaatsen. Tegenover de hoofdingang is de parkeergarage met 600 parkeerplaatsen. Uiteraard kun je ook met de enige echte discobus mee! Met de discobus ga je in stijl van en naar de MartiniPlaza. Alle informatie vind je op deze pagina.

Kan ik met het openbaar vervoer komen?
Uiteraard kan dit! MartiniPlaza is vanaf het NS-station te bereiken met stadsbus lijn 2, richting Hoornsemeer.

MartiniPlaza ligt op circa 15 minuten lopen van het NS-station Groningen.
– Klik hier voor de actuele dienstregeling.
Klik hier voor de looproute

Kan ik als mindervalide ook naar Saturday Night Fever XXL?
Saturday Night Fever XXL is ook voor mindervaliden goed toegankelijk. MartiniPlaza is rolstoelvriendelijk en beschikt over een invalidentoilet en een lift.

Huisregels

Tijdens Saturday Night Fever XXL gelden de huisregels van MartiniPlaza.

Overige vragen

Mijn vraag staat niet vermeld op deze pagina, wat nu? Vul het contactformulier op deze pagina in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Saturday Night Fever XXL wordt mede mogelijk gemaakt door
Saturday Night Fever XXL 2017 sponsor Logo MF horeca personeelsdiensten