Fab Morvan

SNF XXL 2018

Fab Morvan

Ken je de naam Fab Morvan niet? Dan doet het duo ‘Milli Vanilli’ - waar Morvan jaren lang deel van uit maakte - je vast een belletje rinkelen. Onder begeleiding van producer Frank Farian scoorde het duo de ene hit naar de andere. De succesvolle formule leek onverwoestbaar, tot het publiekelijk bekend werd dat de twee frontmannen niet de mannen bleken te zijn achter de stemmen op de plaat. Het duo werd gebruikt door het platenlabel om de verkoopcijfers op te krikken; een fenomeen wat in deze tijd eerder vanzelfsprekend was dan een uitzondering op de regel; denk aan namen als Boney M en Blackbox. Desondanks werd het duo aan de schandpaal genageld en dit betekende dan ook het einde van Milli Vanilli.

In een interview met het AD vertelt Morvan: “Het heeft heel lang geduurd voor ik mijn verhaal kon vertellen zonder de pijn van toen te voelen. De littekens raak ik nooit kwijt. Maar de wonden zijn geheeld’’.

En dat laatste is te merken. Vol zelfvertrouwen en een bak energie zette Fab Morvan al eerder de Paradiso Amsterdam op zijn kop, en op 1 december staat hij bij ons op Saturday Night Fever XXL 2018 met zijn eigen band, zijn eigen stijl én zijn eigen stem!


Website: Fab Morvan

Koop Hier je tickets!