Artiesten

Saturday Night Fever XXL 2017 Dress to Glitter Groningen

Maak kennis met onze geweldige artiesten!

Wij presenteren met trots onze fantastische line up

Met bekende artiesten zoals de dames van Luv’, The Boney M Revue, de Divas of Dance en gerenommeerde DJ’s  bieden wij een line-up welke garant staat voor een gezellige avond. In deze editie van Saturday Night Fever XXL kom je echt dichtbij onze artiesten en zijn zij uiteraard geheel ‘Dressed in Glitter’. Bestel je tickets en beleef een fantastische avond.

LUV’

‘De meest succesvolle damesgroep aller tijden!’

Een optreden van LUV’ staat borg voor een ongekende dynamiek, gezelligheid en plezier dankzij het enorme meezing gehalte van uitsluitend hits zoals o.a. Waldolala, The Greatest Lover, My Number One, Yes I Do, Trojan Horse & Casanova.

THE BONEY M REVUE

‘Legendarische muziek van Boney M!’

Boney M was de meest succesvolle disco act van de zeventiger jaren met wereldwijd verkoop van meer dan 180 miljoen platen. The Boney M Revue kreeg al juichende reacties van promotors en publiek bij shows in Nederland, Spanje, Belgie & Duitsland.

Slider Divas of Dance Saturday Night Fever XXL 2017 Dress to Glitter

DIVAS OF DANCE

‘Sensationele act met drie internationale toppers’

De dance diva’s: Anita Doth (ex. 2Unlimited), Linda Estelle (T-Spoon) & Des’ray (2Brothers) domineerde om beurten de verschillende hitlijsten en podia in binnen- en buitenland.

DJ OORTJE

‘Besmet met het discovirus!’

DJ Oortje behoort tot de pioniers van het mixen in Nederland. Muzikaal opgegroeid met disco, funk & soul, is hij een kenner pur sang. De 70’s, 80’s & 90’s dance classics zijn zijn specialiteit.

LIVE ACTS

‘De bijdrage voor een absolute top avond!’

Naast de artiesten op het podium zullen er tal van acts plaats vinden in de zaal. Zorg ervoor dat je je discoschoenen aantrekt, stil staan is deze avond geen optie.

DJ PHARELL

‘Een vertrouwd gezicht in de disco-scene’

Als er bij iemand disco muziek door de aderen stroomt dan is het bij DJ Pharell wel. Wel bekend met alle hits uit de 70’s, 80’s en 90’s en al jaren DJ bij Saturday Night Fever XXL.

Saturday Night Fever XXL wordt mede mogelijk gemaakt door
Saturday Night Fever XXL 2017 sponsor Logo MF horeca personeelsdiensten